Rene Furterer

Eteerisiin öljyihin perusutuva Rene Furterer-hoitosarja tarjoaa ratkaisun kaikenlaisiin hiuspohjaa vaivaaviin ongelmiin. Analysoimme hiuspohjan mahdolliset ongelmat ja valitsemme parhaat hoito-ohjelmat ja -tuotteet.

"Terve hiuspohja on kaudiiden hiusten salaisuus" René Furterer.

Rene furterer sarja on painottunut päänahan ongelmiina ja se sisältää seuraavat hoito-ohjelmat:

  • Päänahan liiallinen rasvoittuminen
  • Kuiva päänahka ja hius
  • Hilse ja muut häiriöt
  • Hiustenlähtö

Päänahan ongelmat ovat ehkä kiireisen elämänrytmin vuoksi lisääntyneet. Yhtä syytä ei voida osoittaa, mutta varmaa on, että ongelmat eivät parane itsestään. Useissa maissa jokakeväinen ja -syksyinen hoitokuuri kuuluu osana kauneudenhoitoon ja hyvinvointiin. Hoitoja voidaan ottaa ennalta ehkäisevänä toimenpiteenä, vaikka päänahassa ei vielä mitään ongelmia olekaan. Kunnon hoito hierontoineen antaa hyvänolon pitkäksi aikaa.

Hoito-ohjelma toteutetaan vaiheittain. Aluksi diagnosoidaan päänahan ja hiuksen kunto, seuraavaksi suoritetaan hoitojakso kampaamossa diagnoosin osoittamilla aineilla. Hoitoihin kuuluu ilmaharjausta ja hierontaa. Hoitojakson jälkeen asiakkaan tulee hankkia sopivat kotihoitotuotteet ylläpitämään saavutettuja tuloksia. Kampaaja tarkastaa hoito-ohjelman tulokset säännöllisesti.

Rene Furterer-sarjaa käyttävät ja myyvät vain koulutetut kampaamot.

 

Historiaa

Ranskalainen kampaaja Rene Furterer kiinnostui jo nuorena kasveista ja tutki niiden hoitavia vaikutuksia hiuksiin ja päänahkaan. Vuonna 1957 hänen uransa spesialisoitui hiusten ja päänahan hoitoihin ja hän kehitti ensimmäisen hiustenhoitotuotteensa, josta sai alkunsa monipuolinen tuotevalikoima sekä ainutlaatuinen hoito-ohjelma erilaisten hiuspohjan ongelmien hoitoon.

Ranskalainen Pierre Fabre toimi uransa alussa farmaseuttina ja hän oli myös erittäin kiinnostunut kasvien vaikutuksista. Tästä sai alkunsa Pierre Fabre Pharmaceutical Laboratories, joka osti Rene Furtererin yrityksen 1980. Pierre Fabre Pharmaceutical Laboratories on Ranskan toiseksi suurin yksityinen lääketehdas.

Lue lisää tuotesarjoistamme

Farouk Systems
Rene Furterer
Green light/Mossa
Tecna
Rolland

Kiinnostaako yhteistyö vai haluaisitko saada lisätietoja tuotteistamme?

Asiakaspalvelumme palvelee sinua numerossa
045 634 6712 tai sähköpostitse info@biohair.fi

 

 

BioHair Oy
Aleksanterinkatu 20
00170 HELSINKI


puh. 045 634 6712


Y-tunnus:
0974778-4


info @ biohair.fi
www.biohair.fi